MediaWatch

TV-kanaler sætter priserne op

"TV3 har allerede meldt ud, at de vil hæve priserne igen. Nu skal det også koste penge at se TV3+, så de to kanaler kommer til at koste det dobbelte. Dermed henter TV3-kanalerne flere penge ud af seerne end TV2 får i licensstøtte, siger medieforsker og professor Frands Mortensen fra Aarhus Universitet, der ikke mener, at afstemningerne rokker meget ved TV-udbuddet i Danmark. Den holdning deles af Forenede Danske Antenneanlæg (FDA), der repræsenterer 300.00 husstande: ""Afstemningen er overhovedet ikke nødvendig. Det eneste, der er kommet ud af den, er, at vi er blevet sat skakmat af programleverandørerne,"" siger formanden for FDA, advokat Viggo Bækgaard."

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs