MediaWatch

TV2 vigende i 1999

Landets største kanal holder førerpositionen, men seerandelen er vigende. Den første måned i 1999 bekræfter en generel negativ udvikling for TV 2, der er faldet for 3. år i træk. Sammenlignet med januar 1998 faldt andelen i årets første måned fra 40 pct. til 37 pct. DR2 og TvDanmark viser pæn fremgang fra samme periode sidste år. TvDanmark går fra 6 pct. til 8 pct., og DR2 fra én procent til 3 pct. DR1 og TV3 holder skindet på næsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs