MediaWatch

Venstre ønsker DR2 ud til alle

Venstre ønsker, at alle skal kunne se DR2. Der er ingen saglige argumenter for ikke at lave en tv-aftale, som alle jo er enige om, siger Venstres mediepolitiske ordfører, Jens Rohde, bl.a. i en kommentar til den løbende mediedebat. -Regeringen havde lagt et udmærket løsningsforslag frem, hvad angår tv-kanalen DR2. Venstre har under sidste forhandlingsrunde klart tilkendegivet, at vi ønsker DR2 ned på jorden og var parate til at indgå en delaftale om tv-delen. -Desværre var fornærmelsen over vort nej til radio-delen så udtalt, at kulturministeren sagde nej tak med den begrundelse, at vi ikke bare kunne lave en delaftale.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs