MediaWatch

Forhandlere ærgrer sig

- Alle omkring bordet var med - fra de yderste fløje, SF og Fremskridtspartiet. Det var bare lige det sidste. Så det er sørgeligt. Det er virkelig ærgerligt. DRs P4 må lukke nu den 1. februar. Alle de ressourcer, de har puttet i, ofret og alle de tanker, de har gjort sig, må bare ligge brak nu. Det er et forfærdeligt ressourcespild, understreger hun. SF finder sammenbruddet dybt beklageligt og højest besynderligt, siger partiets medieordfører, Aage Frandsen. Han glæder sig over, at kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen R) til efteråret indleder forhandlinger om næste medieforlig. SF mener ligesom Socialdemokratiet, at nogle partier er mere sandsynlige deltagere efter sammenbruddet end andre.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs