MediaWatch

Reservationer

. Som det fremgår af den netop udkomne udgave af AVM, finder der i denne tid en markant programmæssig oprustning sted blandt de landsdækkende tv-stationer. Slaget om seerne slås med danske produktioner i primetime og specielt de næsten-nationale kommercielle stationer, TV3, TV3+ og TvDanmark har haft så markante fremgange, at de mener, at der er basis for, at de får samme distributionsbetingelser som public service kanalerne DR og TV2 - eller at DR2 i det mindste ikke fremmes distributionsmæssigt på deres bekostning.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs