MediaWatch

Reservationer

. Som det fremgår af den netop udkomne udgave af AVM, finder der i denne tid en markant programmæssig oprustning sted blandt de landsdækkende tv-stationer. Slaget om seerne slås med danske produktioner i primetime og specielt de næsten-nationale kommercielle stationer, TV3, TV3+ og TvDanmark har haft så markante fremgange, at de mener, at der er basis for, at de får samme distributionsbetingelser som public service kanalerne DR og TV2 - eller at DR2 i det mindste ikke fremmes distributionsmæssigt på deres bekostning.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs