MediaWatch

TvDanmark koder det analoge satellitsignal

Med virkning fra den 4. januar 1999 koder TvDanmark sit satellitsignal. Kun husstande og antenneforeninger, som modtager TvDanmark via parabol, vil blive berørt af kodningen. Alle seere, der modtager TvDanmarks signal via almindelig antenne eller kabelnet, berøres ikke af kodningen.

TvDanmarks adm.dir. Jesper Sehested Lund siger:

"TvDanmarks unikke distributionsform betyder, at man enten kan se TvDanmark via vores lokale TvDanmark stationer, de forskellige kabelnet eller via egen parabol - såvel analogt som digitalt. Siden TvDanmarks start den 7. april 1997 har vi oplevet en fortsat vækst i vores udbredelse, således at vi i dag kan ses af 82% af de danske hustande".

"Vi udnytter dog ikke i dag l 00% det potentiale, som findes blandt de husstande, som modtager via egen parabol. En udnyttelse af dette potentiale kræver 100% fokus og en intensiv markedsføringsindsats. For at få løst denne opgave har vi valgt at samarbejde med Canal Digital, som netop har stor erfaring og knowhow indenfor dette område. Samarbejdet med Canal Digital betyder desuden, at TvDanmark allerede nu har sikret sig en plads i den digitale fremtid", fortsætter Jesper Sehested Lund.

For fortsat at kunne modtage TvDanmarks signal via egen parabol efter den 4.januar 1999, skal seerne anskaffe sig et gratis parabolkort fra Canal Digital.

Det gratis parabolkort kan fås hos alle landets radio- og TV forhandlere. Seere, der ønsker at rekvirere et gratis parabolkort kan endvidere kontakte Canal Digitals kundeservice på telefonnummer 38 48 39 00.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs