MediaWatch

Zentropa-cigaren præsenterer erotik

En dansk forretningsmand med en høj cigarføring, direktør Peter Aalbæk fra Lars von Trier-selskabet Zentropa vil efter alt at dømme selv stå for afsløringen af en ny danske hjemmeside: www.puzzypower.dk, som tager udgangspunkt i Zentropa-selskabet Puzzy Power Productions kvalitetsbevidste, erotiske pornofilm Constance en film specielt produceret for den erotiske kvinde.

Hjemmesiden, der gradvist vil blive udbygget, vil i sit formsprog lægge sig tæt op ad den - i de fleste morgenaviser - meget omtalte videofilm og blive udbygget i takt med videoens udbredelse. www.puzzypower.dk , der vil blive præsenteret lørdag den 7. November kl. 14 ved et event i forbindelse med MultiMedia 98 i Odense Congress Center, er første affyring på den tretrinsraket, som Puzzy Power Production har planlagti forbindelse med lanceringen af Constance.

Næste trin bliver udgivelsen af selve videoen, mens det sidste trin er en erotisk, interaktiv og indholdsrig Constance-cd-rom, som efter planen skal på markedet i begyndelsen af det nye år.

Det er Puzzy Power Production i samarbejde med Odense Congress Center, der står for "fræk lørdag eftermiddag" med Anders Kjærulff Christensen, journalist og webmaster fra DRs Harddisken som konferencier.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt. Tillidsrepræsentant kalder det en god nyhed, at der er sket færre reelle afskedigelser blandt journalisterne, end der var lagt op til.

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs