MediaWatch

Mulig liberalisering af TV/radio

Spillet om den 4. landsdækkende radiokanal er omdrejningspunktet for en mediekonference i dag torsdag mellem alle partierne i medieforliget og kulturministeren.

Det vil sige alle partier, undtaget Enhedslisten. Socialdemokratiet og venstrefløjen står fast på, at den 4. kanal skal ligge hos DR, men det har Venstre og Konservative svært ved at se ideen i.

Skal DR have sin 4. radiokanal, kommer det til at koste en væsentlig liberalisering af al den styring og regulering af de elektroniske medier, som politikerne har opbygget gennem årerne, herunder frie arbejdsforhold for lokalradioerne og adgang for private til at søge jordbaseret dækning, mener Venstres Jens Rohde.

Mere fra MediaWatch

Peter Graulund anker nederlag til landsretten

Fodboldkommentatoren tabte sag om uberettiget fyring i byretten, hvor han også blev pålagt at betale en erstatning på 90..000 kr. til det tidligere Nordic Entertainment Group (Nent), nu Viaplay Group.

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs