MediaWatch

Visionær Nissen om DRs rolle i digital fremtid

DR vil i fremtiden være del af et stort erhvervskonglomorat bestående af medie-, IT- og telebranchen. De tre brancher, der smelter mere og mere sammen, vil i fællesskab med offentlige kultur- og uddannelsesinstitutioner køre parløb om projekter, der spænder lige fra udvikling af interaktive web-baserede undervisningsformer, til standarder for digital transmission af TV-programmer og diverse online tjenester på internettet. Efter 2000 vil den gamle public service institution undergå en forvandling til en strømlinet multimedievirksomhed, der smidigt manøvrerer rundt i farvandet mellem traditionel licensfinansieret broadcasting, til statsligt finansierede udviklingsprojekter eller kommerciel erhvervsvirksomhed.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs