MediaWatch

Politikerne vil ikke blande sig

Kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen vil ikke gennem lovgivning sikre DR og TV2 rettigheder til at sende fodbold fra Superligaen. TV2 og DR har selv ret til at stå for programlægningen. Det er ikke noget kulturministeren kan blande sig i, oplyser ministeren. Der er intet grundlag for, at lade dansk klubfodbold optræde på den såkaldte Tv-liste, hvor bl.a. fodboldlandskampene står.

Socialdemokratiets medieordfører Søren Hansen er enig i, at klubfodbold ikke optræder ikke på den liste, som kulturministeren har udformet, baseret på EU-direktiv L50. Listen skal sikre store sportsbegivenheder på public service kanalerne. Den fortolkning af direktivet har TV3 indklaget for kommissionen.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs