MediaWatch

Markedet afventer

TV3 og 3+ har købt rettighederne til dansk klubfodbold, efter TV2 og DR har opgivet dem. Det er endnu uklart, hvorledes de to kanaler vil anvende rettighederne, men det må forventes at købet vil udløse politisk uro. Kulturministeren kan forvente spørgsmål om public service kanalernes forpligtelser, og købet starter også diskussionen om kommunestøtte til meget kommercielle fodboldklubber.

Det ventes, at DR og TV3 vil udvide et allerede eksisterende samarbejde om rettigheder og produktion af de mange kampe. DR afviser dog en byttehandel med rettigheder for produktion.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs