MediaWatch

Fusionen mellem SBC og Ameritech godkendes

Den amerikanske fagforening CWA – Communications Workers of America – bryder sig ikke om den måde telefonselskaberne US West og Bell Atlantic opererer på – men har det tilsyneladende godt med SBC Communications. I sidste uge gav fagforeningen officielt sit blå stempel til sammenlægningen af SBC og Ameritech.

En talsmand for CWA udtaler at godt nok kan retorikken se voldsom ud – men faktum er, at siden SBC [tidligere] fusionerede med Pacific Telesis, er antallet af gode high-tech jobs vokset i Californien. CWA tilbød deres godkendelse til en offentlig kommission i staten Ohio i forbindelse med en hørings-/informationsindsamling om multi-milliard fusionen.

På trods af fagforeningens godkendelse udtaler en repræsentant for forbrugerne, at han gerne så en "mere officiel" høring om hvordan handelen skaber mere konkurrence og eksempelvis lavere priser, bedre service og nye tjenester.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs