MediaWatch

Fusionen mellem SBC og Ameritech godkendes

Den amerikanske fagforening CWA – Communications Workers of America – bryder sig ikke om den måde telefonselskaberne US West og Bell Atlantic opererer på – men har det tilsyneladende godt med SBC Communications. I sidste uge gav fagforeningen officielt sit blå stempel til sammenlægningen af SBC og Ameritech.

En talsmand for CWA udtaler at godt nok kan retorikken se voldsom ud – men faktum er, at siden SBC [tidligere] fusionerede med Pacific Telesis, er antallet af gode high-tech jobs vokset i Californien. CWA tilbød deres godkendelse til en offentlig kommission i staten Ohio i forbindelse med en hørings-/informationsindsamling om multi-milliard fusionen.

På trods af fagforeningens godkendelse udtaler en repræsentant for forbrugerne, at han gerne så en "mere officiel" høring om hvordan handelen skaber mere konkurrence og eksempelvis lavere priser, bedre service og nye tjenester.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs