MediaWatch

DR stopper kontrakt med Disney

. Børneporgrammet "disney Sjov" stopper og erstattes fra på fredag af "Tegnefilmsjov" med en helt nye serie tegnefilm "Jumanji" samt en række klassiske tegnefilm som "Tom og Jerry" og "Snurre Snup". Det sker fordi DR TV har sagt nej til at forlænge kontrakten med Disney-koncernen. Afdelingschef Finn Rowold siger i en pressemeddelelse fra DR, at årsagen er voldsomme priskrav.

Prisen er mere end fordoblet - og på andre programmer er priserne mere end tidoblet - f.eks. på Disneys juleshow. DR TV er ikke alene om at sige nej til Disney - også NRK og Sveriges TV4 har sagt nej.

Mere fra MediaWatch

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs