Trump får nyt søgsmål på nakken efter udtalelser på CNN

Journalisten E. Jean Carroll søger igen erstatning fra den tidligere amerikanske præsident for æreskrænkelse i forbindelse med interview. Flere har kritiseret CNN for at give Trump en platform.
Journalist og forfatter E. Jean Carroll har på ny anlagt sag mod Donald Trump. | Foto: Kena Betancur, Andrew Kelly/Ritzau Scanpix
Journalist og forfatter E. Jean Carroll har på ny anlagt sag mod Donald Trump. | Foto: Kena Betancur, Andrew Kelly/Ritzau Scanpix

Journalist og forfatter E. Jean Carroll har på ny anlagt sag mod Donald Trump, hvor hun søger en erstatning på mindst ti mio. dollar. Det skriver Journalisten med henvisning til det amerikanske medie New York Times.

Sagen kommer, efter E. Jean Carroll allerede har vundet én retssag mod Donald Trump om seksuelt overgreb og æreskrænkelse, som udløste en erstatning fra Trump på fem mio. kr. Dagen efter stillede Trump op til interview med CNN, hvor han gentog flere af sine tidligere udtalelser. Det har således fået journalisten til at anlægge en ny erstatningssag for æreskrænkelse.

Flere medier og politikere fra Demokaterne har rettet kritik mod CNN for at lade Donald Trump få masser af taletid og dermed en platform til sine budskaber på den landsdækkende nyhedskanal, efter han gennem flere år har fremført usandheder om bl.a. valgsvindel ved præsidentvalget i 2020.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også