MediaWatch

Kulturminister er blandt landets mindst kendte ministre

Lige over halvdelen af danskerne ved, hvem Ane Halsboe-Jørgensen (S) er, og hvilken taburet hun sidder på i regeringen, viser undersøgelse fra Epinion.

Foto: Henning Hjorth

53 pct. af danskerne kan sætte navn på, hvem der står i spidsen for regeringens kultur-, kirke- og mediepolitik. Det viser en ny spørgeundersøgelse, analyseselskabet Epinion har lavet for Altinget og DR.

Dermed er Ane Halsboe-Jørgensen, som bl.a. har siddet for bordenden ved forhandlingerne af medieforliget, blandt dem fem mindst folkeligt kendte af ministrene i Mette Frederiksens regering.

De tre socialdemokratiske regeringsmedlemmer, som flest kender, er Pernille Rosenkrantz-Theil, som kun 13 pct. siger, at de ikke kender, Magnus Heunicke, som ni pct. ikke har hørt om og endelig Mette Frederiksen, som alle de adspurgte ved, hvem er.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs