MediaWatch

Debat på Folkemødet: "Stop nu, statsminister"

Folkemøde 2022: Chefredaktør på Berlingske, Tom Jensen, kritiserede statsminister Mette Frederiksen (S) for selv at komme med usunde bidrag til den demokratiske samtale under debat på Folkemødet fredag eftermiddag.

Debat fredag 17. juni mellem kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen, Marchen Neel Gjertsen, chefredaktør på JP, Christine Sørensen, head of government affairs og public policy i Google i Norden, Tom Jensen, chefredaktør på Berlingske og Anna Libak, udlandsredaktør på Weekendavisen. | Foto: Julie Mia Fogde

Allinge | Temperaturen på den demokratiske samtale blev taget fredag eftermiddag på Bornholm, hvor en række redaktører og chefredaktører samt kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) debatterede forholdet mellem medier, politikere og fremtidig regulering af mediebranchen.

Mødet fandt sted med bagtæppet af udtalelsen fra statsminister Mette Frederiksen (S) i sin podcast dagen forinden, hvor hun kritiserer danske medier og mener, der er sket et skred i den offentlige debat, hvor hvem som helst kan komme med falske påstande, som bliver gengivet ukritisk i aviser eller andre medier.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs