MediaWatch

Konservative vil lægge Radio Louds sendetilladelse i graven efter 2024

I forbindelse med partiets medieudspil afviser Konservative en forlængede af Radio Louds sendetilladelse, når den udløber om godt to år. Pengene kan bruges bedre andre steder i medierne, siger ordfører.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Der skal ikke sættes flere statslige kroner af til at holde liv i sendetilladelsen på DAB, som Radio Loud vandt i 2019, når den udløber i 2024. Det siger De Konservatives medieordfører, Birgitte Bergman, til Berlingske i forbindelse med, at partiet er kommet med sit medieudspil.

"Vi mener helt ærligt, det er unfair konkurrence, at der lander 65 millioner skattekroner i lommen på Berlingske Media. De penge kan bruges bedre i andre puljer," siger Birgitte Bergman til avisen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs