MediaWatch

Regeringen vil køre medieforlig og finanslovsforhandlinger i to forskellige spor

Forhandlingerne om et nye medieforlig kommer ikke til at indgå i forhandlingerne om finansloven for 2022, men skal foregå separat i Kulturministeriet, oplyser ministerium. De seneste to år er finansieringen af DR-radiokanaler indgået i finansloven.

Regeringen med finansminister Nicolai Wammen (S) i spidsen præsenterede i slutningen af august sit udspil til næste års finanslov. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Medieforhandlingerne vil ikke til at krydse spor med forhandlingerne om en ny finanslov for 2022, men blive gennemført separat.

Det oplyser Finansministeriet til MediaWatch, efter regeringen i sit udspil til en ny finanslov for 2022 pegede på medieforhandlingerne som et sideløbende, decentralt forhandlingsforløb.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs