MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny ophavsretslov er vedtaget, B.T. dropper søndagsavisen, Lars Munch bliver i JP/Pol og #Metoo-dokumentar får liv hos både Discovery og DK4. Nyhedsmøllen malede lystigt i ugens løb, så få overblikket over det vigtigste i den ugentlige overflyvning.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Endnu en uge går på hæld, og dermed er det naturligvis også tid til en rundtur blandt ugens største begivenheder i Mediedanmark.

Vi indleder ballet med ugens nok største opdatering på navnefronten. Lars Munch, der stod til at blive lempet ud af JP/Politikens Hus næste år, fordi en af de to ejerfonde - Jyllands-Posten - ønsker udskiftning på formandsposten i bestyrelsen, skal ikke helt så langt væk alligevel. Den anden ejerfond - Politiken-Fonden - har nemlig besluttet at udpege ham som ny formand.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Stifter af Radio24syv om Loud-skifte: Kritikken er forståelig

Private aktørers kritik af Berlingske Medias mulige overtagelse af Radio Loud er forståelig, mener Lisbeth Knudsen, der som tidligere topchef i mediehuset var med til at skabe Radio24syv og monopolbruddet på taleradio. Radiodirektør mener, det vil skævvride konkurrencen, men det vil Radio- og tv-nævnet næppe skele til i sin afgørelse, mener professor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs