MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny ophavsretslov er vedtaget, B.T. dropper søndagsavisen, Lars Munch bliver i JP/Pol og #Metoo-dokumentar får liv hos både Discovery og DK4. Nyhedsmøllen malede lystigt i ugens løb, så få overblikket over det vigtigste i den ugentlige overflyvning.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Endnu en uge går på hæld, og dermed er det naturligvis også tid til en rundtur blandt ugens største begivenheder i Mediedanmark.

Vi indleder ballet med ugens nok største opdatering på navnefronten. Lars Munch, der stod til at blive lempet ud af JP/Politikens Hus næste år, fordi en af de to ejerfonde - Jyllands-Posten - ønsker udskiftning på formandsposten i bestyrelsen, skal ikke helt så langt væk alligevel. Den anden ejerfond - Politiken-Fonden - har nemlig besluttet at udpege ham som ny formand.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs