MediaWatch

Ekspræsident Donald Trumps blog lukker permanent

Bloggen med navnet "Fra Donald J. Trumps skrivebord" er blevet lukket permanent, siger talsmand for Trump.

Donald Trump. | Foto: OCTAVIO JONES/REUTERS / X07298

USA's tidligere præsident Donald Trumps blog er fortid. Det rapporterer den amerikanske tv-station CNBC.

"Bloggen med navnet "Fra Donald J. Trumps skrivebord" (From the Desk of Donald J. Trump) er blevet lukket permanent."

"Den åbnes ikke igen," siger Jason Miller, som er seniorrådgiver for den tidligere præsident.

Trump lancerede for nylig et nyt forum på sin hjemmeside, hvor han kunne offentliggøre indlæg, der kunne deles af andre på Twitter og Facebook, som han er udelukket fra.

Facebooks uafhængige tilsynsråd, Oversight Board, traf 6. maj en beslutning om, at et forbud mod Trumps brug af Facebook kan opretholdes.

Men eksperterne i rådet kritiserede Facebook og sagde, at ledelsen af det sociale medie selv skulle træffe afgørelsen om Trumps tilstedeværelse på Facebook inden for seks måneder.

Donald Trump blev suspenderet fra en række sociale medier, efter at hans tilhængere stormede Kongressen i Washington D.C. den 6. januar. Fem personer mistede livet i forbindelse med optøjerne.

Trumps seniorrådgiver oplyste første gang i slutningen af marts, at den tidligere præsident ville lancere en ny social medieplatform inden for to-tre måneder.

"Fra Donald J. Trumps skrivebord" har indeholdt indlæg fra Trump. I en introduktionsvideo blev besøgende på siden mindet om, at Trumps personlige Twitter-profil med 88 millioner følgere blev bandlyst.

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Stifter af Radio24syv om Loud-skifte: Kritikken er forståelig

Private aktørers kritik af Berlingske Medias mulige overtagelse af Radio Loud er forståelig, mener Lisbeth Knudsen, der som tidligere topchef i mediehuset var med til at skabe Radio24syv og monopolbruddet på taleradio. Radiodirektør mener, det vil skævvride konkurrencen, men det vil Radio- og tv-nævnet næppe skele til i sin afgørelse, mener professor.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs