MediaWatch

Erhvervsministeriet henter ny pressechef hos Dansk Erhverv

Martin Lünell tiltræder 1. juni som ny presse- og kommunikationschef for Erhvervsministeriet.

Erhvervsminister Simon Kollerup får ny pressechef i form af Martin Lünell fra 1. juni. | Foto: LISELOTTE SABROE

1. juni overtager Martin Lünell stillingen som Erhvervsministeriets presse- og kommunikationschef.

Det skriver Martin Lünell på Twitter.

Martin Lünell kommer fra en stilling som politisk chefkonsulent i interesseorganisationen Dansk Erhverv, og indtager fra 1. juni chefstolen i Erhvervsminsteriets presseafdeling.

Martin Lünell har tidligere arbejdet med politisk kommunikation inden for Christiansborgs mure, da han fra 2014 til 2018 var ansat i Venstres pressetjeneste som chefkonsulent og siden souschef. Herefter var han særlig rådgiver i Udenrigsministeriet fra 2018-2019.

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs