MediaWatch

Minister forventer ny blankmedieordning vil træde i kraft fra nytår

Den politiske aftale om en modernisering af blankmedieordningen er blevet udskudt, men er ifølge kulturminister Joy Mogensen på programmet igen i fjerde kvartal.

Foto: Emil Helms

Efter lovændringen af blankmedieordningen blev pillet af kulturministerens lovprogram i marts, har det været uvist, hvornår den politiske aftale om en modernisering af loven reelt ville blive ført ud i livet. Nu lyder det fra Joy Mogensen (S), at hun forventer at fremsætte lovforslaget i fjerde kvartal, så det kan træde i kraft 1. januar 2022.

Det fremgår af et svar til Folketingets Kulturudvalg, efter nu tidligere medieordfører for Venstre, Britt Bager, har bedt ministeren om at forholde sig til en række spørgsmål om planerne for den kommende lovændring.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2-ansatte bruger efteruddannelsesdage på kulturforbedring

TV 2 Nyhedernes ansatte bliver trukket to uddannelsesdage på kurser, der skal forbedre arbejdsmiljøet efter sidste års fokus på kulturproblemer og en hård tone i afdelingen. Det sker efter aftale med tillidsfolk og er en fælles investering i arbejdet, siger hovedtillidsrepræsentant.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs