MediaWatch

Minister forventer ny blankmedieordning vil træde i kraft fra nytår

Den politiske aftale om en modernisering af blankmedieordningen er blevet udskudt, men er ifølge kulturminister Joy Mogensen på programmet igen i fjerde kvartal.

Foto: Emil Helms

Efter lovændringen af blankmedieordningen blev pillet af kulturministerens lovprogram i marts, har det været uvist, hvornår den politiske aftale om en modernisering af loven reelt ville blive ført ud i livet. Nu lyder det fra Joy Mogensen (S), at hun forventer at fremsætte lovforslaget i fjerde kvartal, så det kan træde i kraft 1. januar 2022.

Det fremgår af et svar til Folketingets Kulturudvalg, efter nu tidligere medieordfører for Venstre, Britt Bager, har bedt ministeren om at forholde sig til en række spørgsmål om planerne for den kommende lovændring.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

B.T. fyrer 11 medarbejdere

Som led i B.T.’s nedlægning af storbyredaktionerne og printavisen blev 14 redaktionelle medarbejdere varslet en afskedigelse. Tre af dem er nu omplaceret, fortæller ansv. chefredaktør Pernille Holbøll.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs