MediaWatch

Venstres medieordfører forlader partiet og melder sig ind hos Konservative

Britt Bager skifter fra Venstre til Det Konservative Folkeparti, og det betyder, at der skal findes en ny ordfører på kultur- og medieområdet i Venstre.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Venstre skal have ny kultur- og medieordfører. Britt Bager siger således farvel til partiet og skifter til Det Konservative Folkeparti. Det skriver Berlingske.

"Jeg er borgerlig, før jeg er liberal, men sådan ser jeg ikke Venstre længere. Venstre var tidligere et bredt og folkeligt parti, men er i dag et væsentligt smallere parti. Jeg var glad for at være i et parti, som kunne rumme både Jan E. Jørgensen og Inger Støjberg, men nu mangler det nationalkonservative ben. Det ændrer på balancen i partiet," siger Britt Bager til Berlingske.

Britt Bager har tidligere været medlem af studenterforeningen Konservative Jurister, som hører under Konservativ Ungdom.

Hvem der skal overtage Britt Bagers ordførerposter, melder historien endnu intet om.

Mere fra MediaWatch

Nent-topchef: Super League kan blive en "episk fiasko"

Storklubberne bag Super League glemmer "fansenes kraft" ifølge Anders Jensen, adm. direktør i Nent, der har investeret store milliardbeløb i tv-rettighederne til de eksisterende fodboldligaer, som nu udfordres af Super League.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs