MediaWatch

Venstres medieordfører forlader partiet og melder sig ind hos Konservative

Britt Bager skifter fra Venstre til Det Konservative Folkeparti, og det betyder, at der skal findes en ny ordfører på kultur- og medieområdet i Venstre.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Venstre skal have ny kultur- og medieordfører. Britt Bager siger således farvel til partiet og skifter til Det Konservative Folkeparti. Det skriver Berlingske.

"Jeg er borgerlig, før jeg er liberal, men sådan ser jeg ikke Venstre længere. Venstre var tidligere et bredt og folkeligt parti, men er i dag et væsentligt smallere parti. Jeg var glad for at være i et parti, som kunne rumme både Jan E. Jørgensen og Inger Støjberg, men nu mangler det nationalkonservative ben. Det ændrer på balancen i partiet," siger Britt Bager til Berlingske.

Britt Bager har tidligere været medlem af studenterforeningen Konservative Jurister, som hører under Konservativ Ungdom.

Hvem der skal overtage Britt Bagers ordførerposter, melder historien endnu intet om.

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs