MediaWatch

Hjælp til "ekstraordinært" hårdt ramte ugeaviser får ros fra flere sider

40 mio. kr. kan være med til at holde hånden under flere lokale ugeaviser, der er i risiko for at lukke. Sådan lyder det blandt andet fra Danske Medier, efter flere partier er nået til enighed om hjælp til de lokale ugeaviser.

"Hjælpen kan være med til at holde hånden under flere lokale ugeaviser, der ellers ville være i risiko for at dreje nøglen om inden for den nærmeste fremtid – en situation vi må undgå, hvis vi vil bevare borgernes adgang til lokale publicistiske medier," siger Louise Brincker. | Foto: Thomas Tolstrup

Et bredt flertal i Folketinget har fredag aftalt at afsætte 40 mio. kr. til både trykte og digitale lokale ugeaviser som en del af en større hjælpepakke til kulturlivet.

Både Foreningen af Lokale Fritstående Journalistiske Internetmedier og Danske Medier glæder sig over håndsrækningen til de trængte ugeaviser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

B.T. fyrer 11 medarbejdere

Som led i B.T.’s nedlægning af storbyredaktionerne og printavisen blev 14 redaktionelle medarbejdere varslet en afskedigelse. Tre af dem er nu omplaceret, fortæller ansv. chefredaktør Pernille Holbøll.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs