MediaWatch

Tech-ambassadøren: Vi skal vise tech-giganterne, hvordan vi laver ansvarlig teknologi i Danmark

Den danske tech-ambassadørs primære opgave bliver ikke at fremme dansk eksport, men hun vil forsøge at fremvise dansk teknologi som løsninger på nogle af de problemer, hun skal adressere over for tech-giganterne de kommende tre år, fortæller hun i dette interview med ITWatch.

Foto: LISELOTTE SABROE

Efter at den danske tech-ambassadør, Anne Marie Engtoft Larsen, sammen med udenrigsminister Jeppe Kofod (S) i går fremlagde den nye strategi for tech-diplomatiet, glædede brancheorganisationerne Dansk Industri og ITB sig over de ambitioner, strategien indeholder for eksport af dansk teknologi.

ITWatch har sat ambassadøren stævne for at høre, hvordan hun konkret vil gøre det, og hvor stor en del af hendes arbejde der kommer til at handle om eksportfremme de kommende tre år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs