MediaWatch

DJ fremlægger seks forslag til ny medieaftale

Dansk Journalistforbund varmer op til kommende medieforhandlinger med seks punkter, som forbundet mener, der bør være fokus på.

Tine Johansen, formand, Dansk Journalistforbund. | Foto: Benita Marcussen

Der skal bruges flere penge på dansk public service-indhold, Public Service Puljen skal ændres, og techgiganter skal reguleres. Sådan lyder nogle af forslagene til en ny medieaftale, som Dansk Journalistforbund (DJ) præsenterer på sin hjemmeside.

I alt oplister DJ seks forslag til, hvad et kommende medieforlig skal indeholde. Et nyt forlig vil afløse det nuværende, som blev indgået i 2018 af den daværende VLAK-regering og Dansk Folkeparti. Efter regeringsskiftet i sommeren 2019 har forhandlinger om et nyt medieforlig med vekslende intensitet været varslet, og seneste melding er, at det vil ske i løbet af 2021.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs