MediaWatch

Tom Jensen om statsministers kommentar: Det er sindssygt provokerende

Chefredaktør på Berlingske kalder det en "regulær løgnehistorie", når statsminister Mette Frederiksen bl.a. henviser til avisers faldende abonnementstal som forklaring på sin brug af sociale medier.

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Hvorfor landets statsminister i så høj grad gør brug af sociale medier som Facebook til at kommunikere sine budskaber til den danske befolkning, har hun under dagens pressemøde bl.a. forklaret med, at mange aviser ikke "har så mange abonnenter længere".

"Så hvis man kun er til stede i aviserne, så vil der være mange danskere, man ikke er i dialog med," sagde Mette Frederiksen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs