MediaWatch

Regeringen har flere lovforslag på medieområdet i støbeskeen

På flere felter vil regeringen foreslå ny regulering af medieområdet, fremgår det af lovprogrammet, der er fremlagt tirsdag. Først for står en ændring af, hvordan Radio- og tv-nævnet bliver sat sammen.

Det nye Folketingsår skydes i gang tirsdag, og i den forbindelse har regeringen præsenteret sit lovprogram for året. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Regeringen og kulturminister Joy Mogensen (S) vil de kommende måneder fremlægge en række nye lovændringer på medieområdet. Det fremgår af det lovprogram for Folketingsåret 2020/2021, som regeringen har præsenteret tirsdag.

Først for står en ændring af radio- og fjernsynsloven, som er sat i kalenderen til november. Ændringen blev luftet i september, og den skal ændre på sammensætningen af Radio- og tv-nævnet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs