MediaWatch

Minister varsler opgør med techgiganter: Vi har været passive og naive alt for længe

Mediernes årsdag: Det bliver "en rød tråd" i regeringens medieudspil at tackle udfordringen fra big tech, sagde kulturminister Joy Mogensen (S) i tale til medierne. "Jeg kan ikke love, der kommer en god løsning i morgen, men en løsning skal der findes," lød det.

Kulturminister Joy Mogensen (S). | Foto: Lars Poulsen

Kulturminister Joy Mogensen (S) indledte ballet til årets branchetræf Mediernes Årsdag, som Danske Medier står bag, hvor hun lagde an til et politisk opgør med de internationale techgiganter, navnlig Google og Facebook.

"Der er opstået en lille håndfuld meget magtfulde, multinationale techgiganter, som agerer lige så skrupelløst og råt, som alle mulige andre multinationale selskaber gør. Vi skal holde Google op på, at deres oprindelige motto faktisk var "Don’t be evil"," lød det fra ministeren, der var mødt op på Axelborg i København foran et bredt udvalg af landets mediechefer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs