MediaWatch

Britisk parti betaler millionerstatning i sag om BBC-program

I en sag, der har en BBC-dokumentar om det britiske Labour Party som omdrejningspunkt, undskylder partiet og betaler erstatning til journalisten bag dokumentaren og syv tidligere ansatte, der medvirkede i programmet.

Leder i Labour Party, Jeremy Corbyn. | Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Storbritanniens arbejderparti, Labour Party, erkender at have æreskrænket journalist hos BBC John Ware og syv tidligere ansatte i partiet i en sag om et program på public service-stationen, der satte fokus på antisemitisme i partiet. Det skriver flere medier herunder The Guardian.

Labour Party undskylder offentligt til både John Ware samt de tidligere ansatte i et forlig, der er indgået, og som ventes at koste arbejderpartiet omkring 600.000 pund svarende til knap 5 mio. kr. Heraf er cirka 180.000 pund, 2,1 mio. kr., skadeerstatning, der betales til de otte personer ifølge mediet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs