MediaWatch

Fotochef stopper efter kritik fra elever

Mangeårig leder af fotoskolen Fatamorgana, Morten Bo, har trukket sig fra sine poster på skolen. Bestyrelsen har planer om at gå kollektivt af i august.

Foto: Kåre Viemose/Ritzau Scanpix

Efter 32 elever har indgivet en klage over leder og hovedunderviser på fotoskolen Fatamorgana, Morten Bo, var han tirsdag indkaldt til møde med bestyrelsen for at forklare sig - men kort forinden meddelte han medlemmerne, at han trækker sig fra skolen. Det skriver Politiken.

Ifølge klagen har Morten Bo opført sig grænseoverskridende og nedværdigende ved bl.a. at kalde kvinder for "kællinger" og "bitches", ligesom han skulle have nægtet at undervise elever, der var på tværs. Også bestyrelsen meddeler, den trækker sig.

"Nu har vi besluttet at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling 11. august, hvor bestyrelsen trækker sig, og så opfordrer vi ildsjæle fra miljøet, som kunne forestille sig at genstarte skolen med en ny ledelse, til at melde ind. Hvis der ikke tegner sig et billede af en gruppe ildsjæle, som er i stand til at drive skolen, vil den lukke," udtaler fotograf og bestyrelsesmedlem Henrik Saxgren til Politiken.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs