MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Et nyt ministerhold, som bl.a. bestod af en kulturminister, blev præsenteret, sagaen om FM4-udbuddet fik tilføjet endnu et kapitel, og bidrag fra streamingtjenester til dansk indhold blev på ny debatteret. Kom med på rundtur til ugens vigtigste begivenheder i mediebranchen.

Joy Mogensen (S) blev torsdag præsenteret som kulturminister som en del af det nye ministerhold på i alt 20 medlemmer. | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Et per hektiske dage satte punktum for den uge, der er den 26. i 2019. Du får her overblikket over, hvad der især har gjort væsen af sig i mediebranchen i ugens løb.

Vi begynder med udnævnelsen af nye ministre. Ny kulturminister bliver Joy Mogensen (S), der siden 2011 har været borgmester i Roskilde. På posten afløser hun Mette Bock (LA). Samlende, strategisk og temperamentsfuld er blandt de ord som dem, der kender hende, sætter på den nye kulturminister.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs