MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radioaktører lancerer en radioapp og en topliste for podcasts, en række regnskaber blev præsenteret, og en ny Løkke-bog udkommer midt i valgkampen. Få overblikket over de største begivenheder i denne forkortede uge i Mediedanmark.

Forlagschef Kim Hundevadt, statsminister Lars Løkke Rasmussen og forfatter Kirsten Jacobsen præsenterede bogen "Befrielsens Øjeblik" på et pressemøde torsdag. | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Valgkampen er i fuld gang, og det kan få selv de vigtige medienyheder til at falde lidt i baggrunden. Men her på ugens faldereb, som markerer sig en dag tidligere end normalt, vil vi give dig mulighed for at komme helt up-to-date med de største mediebegivenheder, så du ikke går glip af noget. Snup eventuelt en lun hvede, smid benene op, og lad os så komme i gang.

Ugen blev skudt i gang med nyheden om, at Bauer Media, DR og Danske Medier er gået sammen om en ny platform og app, der samler kommercielle radiokanaler og public service-kanaler. Mereradio hedder tiltaget, som efter planen skal lanceres i sensommeren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs