MediaWatch

Politik

Nu ligger regeringens lovforslag om streamingtjenesters kulturbidrag klar

Lov om medietjenesters bidrag til at ”fremme dansksproget indhold” er netop sendt i høring. Kun selskaber med en årlig omsætning på over 15 mio. kr. vil være omfattet, men også filmudlejere såsom Blockbuster skal forpligtes til at bidrage. Planen er, at loven træder i kraft 1. januar.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Lindhardt og Ringhof opkøbte hos konkurrent, årsregnskaber viser tilbagegang i tv-branchen og jobskifte var der mange af i uge 32. Dét og meget mere kan du læse mere om i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Viaplay genoptager fiktionsprojekter efter pause, forlagskoncern har droppet Nextory-samarbejde, Det Nordjyske Mediehus lægger chefredaktionen om, og JP Lokal gør status. Her kommer en gennemgang af de vigtigste mediehistorier i en af årets største ferieuger.

De færreste medievirksomheder har fastsat CO2-mål

Kun to ud af ti topledere i medie- og underholdningsvirksomheder har fastsat mål for at reducere udledningen af drivhusgasser som en del af virksomhedens langsigtede strategi. Ifølge PwC-undersøgelse har medie- og underholdningsbranchen mindst fokus på klima ud af alle undersøgte brancher.

1 - 25 af 2031

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs