MediaWatch

Du er logget ind via din virksomhed

Politik

Efter tre uger med coronakrise - få overblik over afskedigelser og sparetiltag

Annoncemarkedet har de seneste uger taget en stejl drejning i den forkerte retning. Det har resulteret i en lang række afskedigelser og lønreduktioner i Mediedanmark, inden der tidligere på ugenkom en hjælpepakke fra politisk side. Få det fulde overblik, over hvad der egentlig er sket i branchen, siden covid-19 lukkede landet ned.

Danske Medier roser hjælpepakke til medier

Der er ikke nogen kritiske bemærkninger fra Danske Medier til den hjælpepakke, som et flertal i Folketinget i dag har sendt i mediehusenes retning. Overvejelser om at sende medarbejdere hjem for at få del i lønkompensation er elimineret, vurderer formand.

Minister: Vi genoptager forhandlinger

Medieordførere er ikke tilfredse med størrelsen på hjælpen til de danske medievirksomheder, som kulturministeren havde med til forhandlinger. Efter flere partier tidligere mandag forlod forhandlingerne, forventes det at de bliver genoptaget senere på dagen.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Coronavirus satte sit præg på ugen i medieland, hvor Aller Media også fik ny, men velkendt topchef, bureauer satte tal på reklamemarkedet, producenter måtte sadle brat om, og Jysk Fynske-ansatte tog lønnedgang.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere