MediaWatch

Politik

142 mistanker om svindel med hjælpepakker i juni

Erhvervsstyrelsens nye whistleblowerlinje har den første måned allerede modtaget 142 mistanker om svindel med hjælpepakker. Socialdemokratiet vil undersøge, hvor mange penge, det handler om, og hvorvidt der er et mønster i sagerne. DI håber på hurtig reaktion på de mange mistanker.

Briefing: Ugen i mediebranchen

En ulovlig streamingtjeneste, ny Jysk Fynsk salgsafdeling i solrige Sydspanien, millionbøde til mediebureau og Ekstra Bladets visning af forbudte optagelser er nogle blandt sommerens nyheder fra Mediedanmark i den forgangne uge.

Dansk Erhverv har vundet terræn på DI under coronakrisen

De to store erhvervsorganisationer Dansk Industri og Dansk Erhverv har sat sig tungt på mediedagsordenen under coronakrisen. Med Brian Mikkelsen i spidsen har Dansk Erhverv halet ind på Dansk Industri, når det kommer til medieomtale, viser nye tal fra Infomedia.

Ledighed stiger yderligere til over 11 pct.

11,6 pct. af medlemmerne i arbejdsløshedskassen for journalistik, kommunikation og sprog har nu meldt sig ledige. Direktør kan ikke mindes, tallet nogensinde har været så højt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Mediers forestående sparerunde bliver mindre omfattende end ventet, politiske nyheder stod noget nær i kø, og flere forlag meldte ud om deres deltagelse i Bogforum. Det er blandt de ting, du kan blive klogere på i denne sidste ugentlige overflyvning inden sommerferien.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere