MediaWatch

Politik

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio24syv vil fortsætte som DAB-kanal, støttepartier presser på for snarlige mediedrøftelser, og Ekstra Bladets chefredaktør går nye veje. Sådan lyder nogle af de overskrifter, der prægede dækningen af Mediedanmark i den forgangne uge.

Måling: Ændring af DR-besparelser splitter befolkningen på midten

Flere af regeringens støttepartier vil rulle en del af besparelserne i DR tilbage. Det samme ønsker en stor del af borgerne - men næsten lige så mange er imod, viser en rundspørge, MediaWatch har fået foretaget. Medieforskere ser målingen som udtryk for et stemningsskifte.

Direktør om usikker fremtid for ny tv-kanal: "Det er ærgerligt"

Fra politisk side er der rejst tvivl om, hvorvidt planerne om en ny tv-kanal med fokus på kultur, vil blive realiseret. Det ærgrer alliancen af kulturaktører, der var klar til at byde ind på kanalen, men forløbet er ikke overraskende, lyder det fra kvinden i spidsen for alliancen.

Overblik: Her er regeringens særlige rådgivere

S-regeringen har sat navne på en række af de særlige rådgivere, som skal hjælpe ministrene i den nye regering. Både statsminister Mette Frederiksen og finansminister Nicolai Wammen har benyttet muligheden for at have to rådgivere.

Medieforhandlinger skal afgøre ny tv-kanals skæbne

Det er ikke givet, at udbuddet af en ny public service tv-kanal, som var en del af sidste års medieforlig, bliver en realitet. Det skal nye medieforhandlinger afgøre, lyder det fra kulturministeren. Tidsplanen for udbuddet er allerede skredet.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere