MediaWatch

Mediebureau hyrer ny direktør

Tidligere international direktør for OMD vender tilbage til bureauverdenen som ny adm. direktør for Orchestra.

Foto: Screenshot fra Orchestra.dk

Mediebureauet Orchestra har ansat ny adm. direktør. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Den nye direktør hedder Ulrik Grevenkop-Castenskiold kommer fra en stilling som adm. direktør hos konsulenthuset Data Intelligence. Før da var han i omkring otte år international direktør i mediebureauet OMD.

"Ulrik kommer til os med en virkelig stærk baggrund. Stor kompetence fra mediabureausiden og en meget kompetent rådgiver for kunden. Og dybdegående viden omkring innovativ og avanceret brug af data, som vi ved, bliver en meget vigtig parameter for fremtidens databaserede mediarådgivning," siger Orchestras bestyrelsesformand, Pernille Simmelkiær Larsen, i pressemeddelelsen.

Ulrik Grevenkop-Castenskiold tiltræder sin nye stilling 1. september.

"Jeg ser frem til at tage Orchestra til endnu et nyt niveau. Det er en fantastisk rejse, som Orchestra har været på siden lanceringen for lidt over tre år siden, og nu er tiden inde til at skabe yderligere innovation i markedet. Orchestra står bl.a. stærkt inden for programmatic indkøb. Det tænker vi at udvikle yderligere og komme med nye spændende tiltag i markedet i nær fremtid. Det er kort sagt voldsomt inspirerende, og jeg glæder mig til at komme i gang," udtaler den kommende direktør.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs