MediaWatch

Kommunikationschef hos Konservative stopper

Partiet ændrer sit sekretariat på Christiansborg, og det betyder, at den konservative kommunikationschef må se sin stilling nedlagt.

Konservative laver en nyopdeling af sit sekretariat, der i fremtiden skal have to afdelinger. Ingen af dem inkluderer imidlertid partiets kommunikationschef, Benny Damsgaard, hvis stilling bliver nedlagt sammen med en anden chefpost. Det skriver Altinget.

"Vores forventninger er, at det vil skabe en mere tidssvarende, fleksibel og dynamisk organisation, hvilket vil styrke arbejdet med forankringen af partiets vision og fokusområder. Medarbejderstaben rykker derved endnu tættere på vores folketingsgruppe og vores bagland," siger den konservative partisekretær, Søren Vandsø, til Altinget.

Benny Damsgaard har været kommunikatonschef i partiet siden 2013 og er tidligere rådgiver for Dansk Industris adm. direktør Karsten Dybvad. Han har været medlem af De Konservative siden 1989 og er tidligere landsformand for Konservativ Ungdom.

Forklaringen på ændringerne er, at Konservative ønsker en "mere fleksibel og dynamisk organisation," hvor færre afdelinger betyder behov for færre mellemledere.

Funktionerne politik, udvikling og kommunikation bliver slået sammen i en ny afdeling, hvor Peter Utzon Berg, tidligere chefkonsulent for partiet, bliver ny afdelingschef.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs