MediaWatch

Tre kæmper om titlen som årets redaktør

Indlandschef ved DR Nyheder, redaktør for Fagbladet 3F og Zetlands chefredaktør er i spil til at blive årets redaktør.

Foto: Lars E Andreasen/DR

Tre personer er nomineret til titlen som årets redaktør 2016, som bliver uddelt i forbindelse med Danske Mediers konference "Redaktørernes Døgn" i Svendborg 11. maj. Det skriver Danske Medier.

De tre nominerede er Sandy French (billedet), indlandschef DR Nyheder, Jonas Højlund, redaktør for Fagbladet 3F's medier, og Lea Korsgaard, chefredaktør for Zetland.

Vinderen udpeges af en jury bestående af formand Lisbeth Knudsen, der er chefredaktør og direktør for Mandag Morgen, Jakob Nielsen, redaktionschef på Politiken, og Jeanet Rosenkjær Horstmann, chefredaktør for Realityportalen.

Sidste år gik titlen som årets redaktør til Dorthe Carlsen, der var chefredaktør for Midtjyske Medier.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs