MediaWatch

Hollandske sportsjournalister: Mange bijobber under pseudonym

En række hollandske journalister og redaktører kender til flere eksempler på sportsjournalister, der skriver under pseudonymer, fortæller de.

Flere hollandske sportsjournalister og redaktører erkender, at de enten selv har benyttet sig af pseudonymer eller kender til eksempler på dette.

Det skriver den hollandske avis Den Volksrant i forlængelse af de danske sager, hvor Michael Qureshi hævder at have brugt pseudonymer til udenlandske journalistkilder, og hvor Ekstra Bladet har trukket 16 artikler tilbage fra det hollandske indholdsbureau Hakkie-Tikkie Media, hvoraf skribenterne bag 14 af dem ikke kan identificeres.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs