MediaWatch

Altinget tager afstand fra freelancers forklaring

I en redegørelse forklarer Altinget sin version af forløbet, der fik mediet til at afbryde sit samarbejde med freelancejournalist, da der har "været oplysninger, Altinget ikke kan genkende".

Altinget har lørdag offentliggjort en redegørelse om forløbet, der førte til, at mediet tidligere på ugen stoppede sit samarbejde med freelancejournalist Annegrethe Rasmussen. Ifølge redaktionschef Anders Jerking og chefredaktør Rasmus Nielsen, der står som afsendere på redegørelsen, bliver redegørelsen offentliggjort, fordi der har været oplysninger om forløbet, Altinget ikke kan genkende.

Stridens kerne er klummen 'Dystre udsigter for et grimt politisk 2016', som Annegrethe Rasmussen skrev til Altinget fredag den 11. december. Annegrethe Rasmussen mener selv, at hun lod sig inspirere af en leder i The Economist, men det er mediet ikke enig i.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs