MediaWatch

TV2 Norge i stormvejr efter falsk katastrofeindslag

Underholdningsprogrammet "Norske Talenter" blev fredag aften afbrudt med meldingen om, at en naturkatastofe havde ramt store dele af verden. "Tag jer af hinanden. Kom i sikkerhed," lød det fra nyhedsværten. Men indslaget var falsk, hvilket nu har fået nordmændene til at rase.

Foto: Screendump fra TV2 Norge

Fredagsunderholdningen i Norge tog pludselig en alvorlig drejning, da programmet "Norske Talenter" blev afbrudt af TV2 Nyhederne og den norske nyhedsvært Arill Rise, der tonede frem på skærmen med meldingen om, at en katastrofe var indtruffet, skriver TV2.dk.

"Vi ved nu, at naturkatastrofer rammer store dele af verden. Her på TV 2 Nyhederne sender vi, så længe vi kan. Alt, hvad vi kan sige lige nu, er: Tag jer af hinanden. Kom i sikkerhed," lød det fra nyhedsværten.

Indslaget var dog ikke et rigtigt nyhedsindslag, men derimod en optakt til en af deltagerne i "Norske Talenter" nemlig dansegruppen Aces Crews.

Det falske indslag blev dog ikke taget lige vel imod af alle, og ifølge TV2 er deres norske kolleger blevet ramt af telefonstorm og sure beskeder på Facebook.

"Det er for dårligt! Specielt med tanke på, hvad der sker i verden for tiden. Stod i køkkenet og hørte nyheden kom på tv. Blev skræmt  og tankerne fløj om, hvad vi skulle gøre med børnene," skriver en af de oprørte seere Maria Kile.

Både TV2 Norge og dansegruppen Aces Cres har været ude og undskylde for episoden.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs