MediaWatch

Partier skifter ud på medieposten

Tre partier skifter medieordførere, inden Folketinget for alvor er kommet i gang efter valget.

Naser Khader (th.) overtager medieordfører-posten i Konservative fra Brian Mikkelsen (tv.). | Foto: Carsten Bundgaard/Polfoto

Der er nye ansigter på medieordfører-posten Konservative, Radikale og Venstre, skriver Danske Medier.

De Konservative har efter en konstituering på partiets sommermøde overdraget posten som medieordfører til Naser Khader fra Brian Mikkelsen.

Hos Radikale går medieordfører Zenia Stampe på barselsorlov. Hun erstattes både i Folketinget og som medieordfører af Rasmus Helveg Petersen, som ikke blev valgt ind i Folketinget ved valget i juni.

Efter valget meddelte Venstre, at den nyvalgte Britt Bager skulle være både kultur- og medieordfører, men siden er posten overdraget til Morten Løkkegaard, som repræsenterer regeringspartiet i mediespørgsmål.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs