MediaWatch

Lars Løkke mister sin spindoktor

Den nye statsminister må på jagt efter en ny særlig rådgiver, efter den nuværende har valgt at sige sit job op.

Christian Hüttemeier under den netop overståede valgkamp. | Foto: Tariq Mikkel Khan/Polfoto/Arkiv

Christian Hüttemeier følger ikke med som Lars Løkke Rasmussens særlige rådgiver, efter sidstnævnte er blevet statsminister. Det skriver BNB.

Den særlige rådgiver har tidligere været journalist på Jyllands-Postens politiske redaktion, inden han i 2011 rykkede videre til en stilling som pressechef for Venstre. I januar 2014 blev han særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen.

"Det har ikke været nogen nem beslutning at takke nej til muligheden for at følge med i Statsministeriet. Jeg blev ansat til at få Venstre tilbage i regering og Lars Løkke Rasmussen gjort til statsminister. Jeg er stolt over, at det er lykkedes. Og nu er tiden så kommet til nye udfordringer og ikke mindst at prioritere min familie," siger Christian Hüttemeier i en pressemeddelelse.

Hans nu tidligere arbejdsgiver ærgrer sig over, at Christian Hüttemeier ikke følger med til de nye udfordringer.

"Jeg havde meget gerne set, at Christian ville følge med i Statsministeriet. Han har arbejdet stenhårdt for, at Venstre igen skulle få mulighed for at indtage Statsministeriet. Og både jeg og Venstre skylder ham en meget stor tak," siger Lars Løkke Rasmussen i pressemeddelelsen.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs