MediaWatch

Konservative vælger ny medieordfører

Folketingets mindste parti har fordelt ordførerposterne mellem de seks Folketingsmedlemmer, og det bliver en mand med erfaring fra området, der overtager medieordførerskabet.

De Konservative har manglet en medieordfører, efter den hidtidige mand på posten, Lars Barfoed, ikke blev valgt ind ved Folketingsvalget 19. juni.

Nu er hans afløser fundet. Konservative har tirsdag morgen offentliggjort orførerskaberne, og det er Brian Mikkelsen, der fremover skal være partiets medieordfører.

Han er ikke uerfaren på området. Fra 2001 til 2008 sad han på posten som kulturminister i VK-regeringen. Efterfølgende nåede han at være justitsminister og økonomi- og erhvervsminister, inden blå blok tabte valget i 2011.

En lang række partier mangler fortsat at offentliggøre deres navne på medieordførerposterne. Indtil nu er Zenia Stampe (R) og Mogens Jensen (S) blev præsenteret for deres partier.

Af de hidtidige medieordfører er der fire, Morten Marinus (DF), Mette Bock (LA), Zenia Stampe og Ellen Trane Nørby (V), som fortsat sidder i Folketinget efter valget. Ellen Trane Nørby er udnævnt som børne- og undervisningsminister, og det er dermed slut med hende på medieordførerposten.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs