MediaWatch

Her ser James Murdoch store muligheder

James Murdoch, der den 1. juli officielt overtager direktørposten i 21st Century Fox, fortæller her, hvor han ser de største muligheder i de kommende fem til 10 år.

Foto: Dan Steinberg

Den største mulighed for 21st Century Fox over de kommende 5-10 år ligger ikke i hverken Europa eller i USA. Sådan lyder det fra James Murdoch, der officielt overtager posten som adm. direktør i 21st Century Fox den 15. juli. Det skriver Reuters.

"Vi er en global forretning, og det har vi altid været, men jeg er nødt til at sige, at vi mener, Indien repræsenterer den største enkeltstående mulighed i løbet af de kommende 5-10 år," siger James Murdoch, til Reuters. Han tilføjer, at Latinamerika og USA også er gode muligheder.

Han tiltræder som adm. direktør i 21st Century Fix den 1. juli, efter det for nylig kom frem, at mediemogulen Rupert Murdoch, James' far, overlader roret til sin ene søn, mens Rupert Murdoch fortsætter som bestyrelsesformand sammen med sin ældste søn, Lachlan Murdoch.

 Officielt: Mediemogulen Murdoch abdicerer 

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs