MediaWatch

Her ser James Murdoch store muligheder

James Murdoch, der den 1. juli officielt overtager direktørposten i 21st Century Fox, fortæller her, hvor han ser de største muligheder i de kommende fem til 10 år.

Foto: Dan Steinberg

Den største mulighed for 21st Century Fox over de kommende 5-10 år ligger ikke i hverken Europa eller i USA. Sådan lyder det fra James Murdoch, der officielt overtager posten som adm. direktør i 21st Century Fox den 15. juli. Det skriver Reuters.

"Vi er en global forretning, og det har vi altid været, men jeg er nødt til at sige, at vi mener, Indien repræsenterer den største enkeltstående mulighed i løbet af de kommende 5-10 år," siger James Murdoch, til Reuters. Han tilføjer, at Latinamerika og USA også er gode muligheder.

Han tiltræder som adm. direktør i 21st Century Fix den 1. juli, efter det for nylig kom frem, at mediemogulen Rupert Murdoch, James' far, overlader roret til sin ene søn, mens Rupert Murdoch fortsætter som bestyrelsesformand sammen med sin ældste søn, Lachlan Murdoch.

 Officielt: Mediemogulen Murdoch abdicerer 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs