MediaWatch

Skuespiller er favorit til at afløse fyret Top Gear-vært

Skuespiller og vært på bilprogram på Channel 4 er pludselig blevet bookmakernes favorit til at blive ny "Top Gear"-vært efter Jeremy Clarkson.

Foto: Stefan Rousseau/AP/Polfoto/Arkiv

Skuespiller og tv-vært Philip Glenister har overtaget rollen som bookmakernes favorit til at afløse Jeremy Clarkson som vært i BBC's "Top Gear", skriver The Guardian.

Philip Glenister, som er bedst kendt fra sin rolle i tv-serien "Life on Mars", er kendt som en bil-entutiast og er i dag vært på Channel 4's bilprogram "For the Love of Cars".

Philip Glenister har hos mange bookmakere overhalet Sue Perkins, vært på den engelske udgave af "Bagedysten", som favorit, efter at avisen The Sun og Sunday forleden skrev, at BBC overvejer at hyre ham. Det har fået mange bookmakere til at sænke oddset på Philip Glenister fra odds 10:1 til 2:1.

“Lige pludselig er Glenister det varmeste navn. Vi havde ikke set en penny spillet på ham før denne weekend, men i løbet af ingen tid er han nu favoritten. Spillerne synes overbeviste om, at noget er under opsejling," siger David Williams, talsmand for Ladbrokes.

Den tidligere storfavorit Sue Perkins er nummer to på bookmakernes liste til at overtage den ledige værts-stol i "Top Gear". Hun er skarpt forfulgt af tidligere vært på den britiske udgave af "X Factor", Dermot O’Leary. Blandt bookmakernes øvrige kandidater finder man Jodie Kidd, Steve Coogan, John Bishop, Johnny Vaughan og Stephen Fry.

BBC er på jagt efter en ny vært til "Top Gear", efter at stationen for nylig fyrede Jeremy Clarkson. Fyringen kom efter, at Clarkson verbalt og fysisk overfaldt en producer på programmet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs