MediaWatch

Fremstormende medie vil være 'Rolling Stone for tech'

The Verge, der har været en af frontløberne, når det gælder de seneste års bølge af amerikanske tech-medier, har vokseværk. Ved at behandle tech-stoffet som popkultur vil mediet gøre, hvad Rolling Stone gjorde med musik.

Banen for at dække tech-stoffet bliver stadig mere tætpakket. Foruden etablerede spillere som Wired, Techcrunh og Engadget, så har de seneste år set tilkomsten af medier som The Verge, Recode og Digiday, mens store medier også opruster. Derfor forsøger The Verge nu at brede deres appel ud, skriver Nieman Lab.

Siden har eksisteret siden 2011 under Vox Media, der også driver medier som Vox.com, Polygon.com og sportsmediet SB Nation, og havde i februar 25 mio. unikke brugere. For at fortsætte væksten udvider siden fra dækningen af Apple og Google og de andre tech-giganter til større fokus på popkultur, videnskab og biler. Målet er at gøre med tech-stoffet, hvad Rolling Stone Magazine gjorde med udgangspunkt i musik og Wired gjorde med udgangspunkt i internettets fødsel. En pointe som The Verge understregede med et stunt fra tidligere i år, hvor mediet havde en reklame i forbindelse med Super Bowl - i en enkelt lille by i staten Montana i USA, men som efterfølgende fik opmærksomhed på nettet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs