MediaWatch

Medie: Facebook inviterer medier indenfor

Det sociale medie vil give en række medier mulighed for at publicere indhold direkte på det sociale medie i stedet for kun de nuværende links, skriver New York Times.

Foto: JENS DRESLING/POLFOTO/ARKIV

Facebook har de seneste måneder ligget i hemmelige forhandlinger med en række medier, der skal knytte de to parter tættere sammen, skriver New York Times

Forhandlingerne handler om, at Facebook ønsker at give medier mulighed for at publicere deres indhold direkte i det sociale medie i stedet for, at medierne - som i dag - indsætter et link på Facebook, som leder brugerne over på mediets hjemmeside, fortæller kilder tæt på forhandlingerne til New York Times.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs