MediaWatch

Guardian snart klar med ny chefredaktør

Medarbejdernes har valgt deres egen kandidat, mens resten af ledelsens ’shortlist’ også er kogt ind, inden The Guardian om få dage vælger ny chefredaktør.

Senere på ugen får The Guardian en afløser for Alan Rusbridgder, der de sidste 20 år har været med til at løfte den engelske avis til et globalt mediebrand. Det skriver Financial Times.

For få uger siden valgte 800 medarbejderne ved en afstemning deres kandidat til ledelsen, som det før har været tilfældet, bl.a. da Rusbridger selv kom til. Valget fandt på Katherine Viner, chefredaktør for avisens amerikanske satsning Guardian US.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs