MediaWatch

Snowman henter programchef hos Endemol

Endemol Danmarks programchef skifter til Snowman Productions, hvor hun også skal være programchef.

Produktionsselskabet Snowman Productions, har ansat Mette Nissen som programchef, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Mette Nissen kommer fra en tilsvarende stilling i Endemol Danmark, som snart lukker som selvstændigt selskab efter den internationale fusion mellem Shine Group, Endemol og Core Media Group.

Det er en nyoprettet stilling hos Snowman, som 37-årige Mette Nissen træder ind i. Udover at fungere som programchef kommer Mette Nissen også til at bidrage til udvikling og indtræde som producent på udvalgte produktioner, skriver Snowman.

"Med størstedelen af vores kerneforretning inden for factual entertainment, reality og underholdning, har vi savnet en stærk programchef, der behersker disse genrer, men samtidig kan styrke vores fokus på reportage og factual. Mette rummer alle disse kvaliteter og passer perfekt ind i Snowmans kultur,” udtaler Michael von Würden, adm. direktør i Snowman Productions.

Mette Nissen er uddannet journalist og har arbejdet for blandt andre Nordisk Film, Strix og Skandinavisk Film Kompagni.

Snowman Productions er et selskab under Red Arrow Entertainment Group.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs