MediaWatch

HR-direktør stopper hos MTG

Petra Østerlund, vicedirektør for HR i MTG stopper efter to år i koncernen. MTG er nu på jagt efter en afløser.

MTG's vicedirektør i HR afdelingen, Petra Österlund, har valgt at forlade den skandinaviske tv-koncern, skriver MTG i en meddelelse.

MTG er derfor på jagt efter en ny vicedirektør for HR. Indtil den person er fundet, vil Petra Österlunds ansvarsområder blive fordelt blandt de øvrige ledere, oplyser koncernen.

Petra Österlund repræsenterer lidt af en kometkarriere i MTG. Hun startede som administrationselev i 2002. Senere blev hun produktchef for MTG's betalings-tv i Østeuropa og for Viasats DTH satellit betalings-tv platform i Baltikum i 2003. To år efter, i 2005, blev hun forfremmet til vicedirektør for HR-afdelingen, Modern People.

"Vejen fra elev til at blive en del af ledelsesgruppen viser, hvad der er muligt for talentfulde og hårdarbejdende holdspillere i MTG," udtaler MTG's koncernchef Jørgen Madsen Lindemann, der takker Petra Österlund for hendes indsats de seneste 12 år.

Hvad Petra Österlund fremover skal, fremgår ikke af meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs